Op 13 maart jl. heeft onze voorjaarsbijeenkomst plaatsgevonden in recreatiecentrum E-village in Roggel. Het was een bijzonder geslaagde avond met weer bijna 60 aanwezigen.

Waardering voor hun inbreng en veel dank gaat uit naar onze gasten namens de stichting Groene Economie Limburg, de heren Marcel van Bergen en Michel van Lieshout en namens hotel Crasborn de heer Maurice Parren en partner en de heer Daemen, energie-adviseur van de stichting Groene Economie Limburg.

Het Promotie Platform Leudal kon tevens met trots twee nieuwe ‘Liefde voor Leudal’ producten, zijnde de 16-dorpenroute Leudal en de De Rijke Historie van Leudal (4 fietsroutes) presenteren en overhandigen aan wethouder Robert Martens van de gemeente Leudal. Ook heeft ondergetekende als projectcoördinator een update gegeven over de diverse projecten en acties voor 2023.

Verheugd zijn we ook dat we konden aankondigen op deze avond dat dat we op 1 mei a.s. onze eerste editie van het nieuwe toeristisch magazine ‘Liefde voor Leudal’ gaan verspreiden in Leudal. Een magazine boordevol informatie over wat er te doen en te beleven valt in Leudal e.o. Aan onze deelnemers bieden wij de mogelijkheid hierin ook te adverteren. In een aparte mail ontvangen jullie hierover meer info en kan hiervoor worden ingeschreven. Het magazine wordt mede financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Leudal.

Aan het einde van het programma heeft Caroline Schrurs ons nog meegenomen in het ontstaan van E-village en ons laten zien wat dit centrum te bieden heeft.
Caroline en Jurgen, dank nogmaals voor de geboden gastvrijheid!

Mochten jullie nog suggesties of ideeën hebben voor de invulling van onze deelnemersavonden, laat het ons gerust weten.

Bestuur en projectcoördinator Promotie Platform Leudal

Scroll naar boven