Promotie Platform Leudal organiseert deelnemersbijeenkomst

Meer dan 50 mensen waren 23 maart jl. aanwezig bij de eerste deelnemersbijeenkomst van het Promotie Platform Leudal (PPL) sinds 2 jaar corona.

PPL heeft tijdens deze avond de deelnemers en andere belangstellenden een beeld gegeven over waar PPL zich de komende tijd voor wil gaan inzetten en op welke wijze.
De plannen en acties voor 2022 zijn door de aanwezigen met groot enthousiasme ontvangen. Voor het bestuur en coördinator van PPL een mooie uitdaging om de voorgenomen zaken waar te gaan maken. We gaan ons ‘stinkende best voor onze achterban doen’, aldus de voorzitter van deze avond, Elle Snijders die de vanwege ziekte afwezige voorzitter van PPL, Bas Boonen, verving.

Het bestuur doet daarbij een beroep op de hulp van de deelnemers e.a.  Deelnemers kunnen actief zijn en worden in diverse werkgroepen, zoals ‘communicatie’, ‘routes’, ‘kastelen’, Toeristische Overstap Punten en in de uitwerking van de Big Five in het leudal. Hiervoor kan men zich aanmelden bij de coördinator.

De avond is afgesloten met een inspirerend betoog van Igor Stel, over zijn ondernemerschap en het zoeken van kansen en het denken in oplossingen.
Heel bijzonder die positieve flow van Igor.

We bedanken wethouder Stan Backus, Randy Habets, Hugo van Heesewijk van de gemeente Leudal, Frans van Tuel namens Limburg Marketing en Anita Buenen voor haar rol inzake de social media voor hun constructieve bijdrage aan deze avond.

Kon u niet aanwezig zijn en mocht u belangstelling hebben voor een deelnemerschap aan het platform of wilt u kennisnemen van hetgeen deze avond is gepresenteerd, kunt u een mailtje sturen naar info@liefdevoorleudal.nl .

Scroll naar boven