Onder leiding van de voorzitter van het Promotie Platform in Leudal, Bas Boonen, hebben we 31 oktober jl. zo’n 60 enthousiaste ondernemers en andere geïnteresseerden een interessante avond mogen bezorgen. Plaats van handeling was camping Geelenhoof in Kelpen.

Wethouder toerisme en recreatie van de gemeente Leudal, Robert Martens was aanwezig deze avond en sprak de wens uit vanuit de gemeente om Leudal niet alleen onder de aandacht te brengen bij de toerist, maar zeker ook bij de eigen bevolking de bekendheid van het Leudalse aanbod verder te vergroten.

Nadat het Platform haar plannen voor 2023 had gepresenteerd, was het de beurt aan Anita Buenen die de aanwezigen heeft meegenomen in de geheimen van social media en hoe we hier door samenwerking beter op kunnen inspelen in Leudal.

De avond is afgesloten door de bijdrage van Tamara Weide namens het LIOF die een kleine masterclass ‘van bierviltje naar business plan’ heeft gegeven. Heel interessant om samen te kijken naar innovaties en nieuwe producten voor je eigen bedrijf.

Heb je suggesties of opmerkingen over de invulling van deze avond en toekomstige meetings, laat het ons weten!

Scroll naar boven