Leudalpakket 16 dorpenroute uitgereikt aan winnaar maand juni

Sinds het voorjaar is de 16-dorpenroute Leudal geintroduceerd door ons platform. Daarbij kun je Leudal ontdekken met stempels.
De 16-dorpenroute Leudal kun je per fiets, per auto of anderszins verkennen. Stel zelf je route samen via de Routeplanner in Noord- en Midden-Limburg (hartvanlimburg.nl)

Op een 16-tal adressen in de gemeente bevinden zich stempelkastjes. Deze zijn herkenbaar aan hun groene kleur met de opvallende ‘Liefde voor Leudal’ sticker. De meeste stempelposten zijn overdag toegankelijk, zo niet hangt het kastje buiten aan de muur.  In het kastje bevindt zich een stempel met een stempelkussen. Met deze stempel zet je op de stempelkaart in desbetreffende vakje met het nummer van de locatie waar je op dat moment bent, de speciale stempel.

Tegen inlevering van een volle stempelkaart maken de deelnemers elke maand kans op een prachtig Leudalpakket.

In de maand juni is de volle stempelkaart van mevrouw Lenie de Graaf  uitverkozen als winnaar. 

Namens Promotie Platform ontving haar man uit handen van de heer Martin Schreurs, bestuurslid van ons platform, een prachtig Leudal-pakket, beschikbaar gesteld door de heer Gradje Nijssen van Wijnhuis Heythuysen. Wij danken de heer Nijssen voor het beschikbaar stellen van dit Leudal-pakket.

Deelnemers aan de 16-Dorpenroute kunnen een donatie doen voor het Samen Zorgen Huis in Baexem. Zij willen in de tuin van hun tehuis, waar mensen uit Leudal e.o. terecht kunnen voor extra zorg, een vervallen theehuis weer nieuw leven in blazen.

Meer info over de 16-Dorpenroute Leudal, zie elders op de website.

Scroll naar boven