Net voor de start van het zomerseizoen van 2022 is de herziene uitgave van het boekje ‘dorpsommetjes in Leudal’ gereed gekomen.

Eerdere edities hebben we samen gemaakt met ons collega toeristisch platform in Peel en Maas. In 2022 hebben we besloten gezien de grote interesse bij de wandelaar en onze gasten in Leudal, om een geheel eigen uitgave voor Leudal te maken, waarbij voor alle 16 dorpskernen van Leudal een ommetje opgenomen is. Nieuw in 2022 zijn de dorpsommetjes in Ittervoort, Haler, Hunsel en Nunhem.

De ommetjes lopen via de bekende wandelknooppunten, kennen een gemiddelde lengte tussen de 2 en 8 km, starten bij een knooppunt waar parkeren en/of horeca aanwezig is, geven een extra beleving doordat u kennis maakt via de route met de karakteristiek en de historie van een dorpskern. Onderweg is er verder minimaal 1 horecapunt aanwezig om even te pauzeren, wat te drinken en naar het toilet te gaan.

Het boekje wordt verspreid onder onze deelnemers van het Promotie Platform Leudal. Heeft u als deelnemer deze onverhoopt nog niet mogen ontvangen dan wel u bent door uw voorraad heen, geef ons dan even een berichtje via info@liefdevoorleudal.nl.

Bent u nog geen deelnemer van het Promotie Platform Leudal en wilt u deze boekjes voor uw gasten en/of klanten ook beschikbaar hebben, meld u dan snel aan als deelnemer van ons platform. Dit kan door uw interesse kenbaar te maken door een berichtje naar info@liefdevoorleudal.nl

Scroll naar boven