Op 3 mei is het eerste exemplaar van ons nieuwe toeristische magazine ‘Liefde voor Leudal’ uitgereikt aan wethouder Robert Martens van de gemeente Leudal en hebben enkele kampeergasten van camping Geelenhoof het eerste exemplaar ontvangen van Tweede Kamerlid Rens Raemakers en stadsdichter van Leudal Frits Criens.

In het mooi vormgegeven magazine van maar liefst 68 pagina’s volop informatie over alles wat interessant is voor een gast maar ook voor de eigen inwoner van deze aantrekkelijke gemeente in het hart van Midden-Limburg. De info in het magazine wordt afgewisseld met leuke verhalen van bekende Leudallers over hun ‘pareltjes’ in Leudal, zoals die van Tweede Kamerlid Rens Raemakers, burgemeester Désirée Schmalschlager en stadsdichter van Leudal, Frits Criens. Maar ook van historicus Leon Moonen, voormalig boswachter in het Leudal, Piet Zeegers en theatermaakster en kinderboekenschrijfster Joes Boonen uit Heythuysen.

Magazine nog niet ontvangen?
Het magazine kan gratis worden uitgedeeld aan je gasten en inwoners van Leudal e.o.
Heb je het magazine nog niet ontvangen, laat het ons even weten via mail naar info@liefdevoorleudal.nl. Wij zorgen dat u een aantal exemplaren ontvangt ter verspreiding.

Scroll naar boven