Wijnhuis Heythuysen

Wijnhuis Heythuysen is een speciaalzaak op het gebied van wijnen, (speciaal) bieren, gedistilleerd, relatiegeschenken en delicatessen.

Het wijnhuis is aangesloten bij “De Wijnproevers”. “De Wijnproevers” is een groep van 44 zelfstandige slijterijen door heel Nederland die samenwerken en daardoor een optimale kennis en inkoopkracht hebben. Deze selecteren en importeren wereldwijd de mooiste wijnen en bieden U die altijd tegen een aantrekkelijke prijs aan. Een optimale prijs/kwaliteitverhouding is waar “De Wijnproevers” voor staan.

Het wijnhuis is tevens gespecialiseerd in relatiegeschenken, zowel voor de particulier als bedrijven. Kwaliteit staat voorop. Enkele personeelsleden beschikken over diverse vakdiploma’s, waaronder het Slijtersvakdiploma (Wijncertificaat, Biercertificaat en Gedistilleerdcertificaat) en Vinoloog van de Wijnacademie.

Heeft U een leuk menu samengesteld, dan kunnen zij U uiteraard ook van een bijpassend wijnadvies voorzien. Ook kunt u tapinstallaties, koelkasten en een ruime hoeveelheid statafels hier huren.

Contact details

Wijnhuis Heythuysen
Stationsstraat 9
6093 BJ Heythuysen

T: 0475-49 33 97
E: info@wijnhuisheythuysen.nl

Scroll naar boven