Bloom & Blaad Ittervoort

Bloom & Blaad Ittervoort

Landelijk wonen en genieten. Meer dan bloemen!!

Bij Bloom & Blaad kun je zeker terecht voor een vrolijk boeket bloemen. Een leuk pluk boeket of liever een traditioneel gebonden boeket. Tevens verzorgen we rouwbloemen naar persoonlijke wens. Wij kunnen bloemen laten bezorgen door heel Nederland. We bezorgen van maandag t/m zaterdag.

Workshops
In de winkel geven we ook workshops, meestal in de avonduren. Een gezellig avondje creatief bezig zijn in een klein gezelschap van maximaal 6 personen. Neem deel samen met  vriendinnen/vrienden, collega’s, familie of alleen. Wil je graag met een aantal mensen komen workshoppen, kunnen we voor jullie een geschikte datum zoeken. Voor meer als zes personen kunnen jullie terecht in ons atelier in Neeritter. Tijdens de workshops werken we vooral met lang houdbare materialen rekening houdend met het seizoen. Denk hierbij aan verschillende soorten groen welke mooi indrogen, droogbloemen of zijde. Of een combinatie van dit alles. Hierdoor kun je lekker lang genieten van je werkstuk. We werken in de landelijke stijl, met natuurlijke materialen en vormen.

Landelijke stijl in de winkel
In de winkel vindt je leuke decoratie spullen, zijde bloemen, maar ook kant en klare lang houdbare stukken in de landelijke stijl. Je voordeur versieren met een mooie krans of toef. Of die stoere pot gevuld met prachtige zijde bloemen. ook voor een leuk cadeau heb je bij ons ruime keuze. Kamerplantjes, Cadeau-tasjes en plantjes voor buiten in de tuin of op de terrastafel.
En cadeaubonnen. Een cadeaubon kan zowel in de winkel als in de workshop gebruikt worden.

Bedrijf en abonnement
Een mooi zijdebloemstuk of boeket zijdebloemen in een mooie bijpassende vaas op de balie of kantoor. We komen graag ter plekke bij uw bedrijf kijken naar de mogelijkheden. Of u nou kiest voor een ruilfrequentie van een keer in de twee maanden, een keer per half jaar of jaarlijks. Samen bespreken we wat het beste bij u en uw bedrijf past.

Openingstijden
Van maandag tot en met zaterdag is de winkel in Ittervoort geopend.

Volg Bloom & Blaad ook op Facebook en Instagram

 

Contact details

Margarethastraat 12a
6014 AE  Ittervoort

E: info@bloomenblaad.nl
T: 0475-557683

F: /workshopatelier
I:  bloom_en_blaad

Scroll naar boven