Bloom & Blaad Ittervoort

Bloemist Met Het Hart Op De Groene Plek
Bloom & Blaad, bloemenwinkel Ittervoort, is een jong dynamisch bedrijf met oog voor duurzaamheid. Hier wordt kunst gemaakt geïnspireerd door de natuur. Of je nu voor verse bloemen kiest of juist voor gedroogde of zijde bloemen. Duurzaamheid is overal in verweven, dat geldt voor zowel de aanschaf als voor de verwerking van de producten. Of je nu een vrolijk boeket of een complete aankleding voor uw feest of bedrijf zoekt. En alles er tussenin. Abonnementen zowel met verse bloemen als met droog/zijde bloemen, bloemen voor het afscheid van een dierbare zijn mogelijk.

Workshops; Creativiteit Als Ontspanning in Workshop Atelier Achterom.
Een groen atelier in de breedste zin van het woord. Zo worden er workshops voor iedereen die creatief bezig wil zijn met groen en bloem georganiseerd. Je bent niet gebonden aan bepaalde niveaus in kunde en de workshops zijn dus toegankelijk voor iedereen. Er wordt gewerkt met zowel verse bloemen als met droog en zijde bloemen. Of een combinatie hiervan. Je creativiteit gebruiken ontspant, geeft inzicht en vooral plezier. Iedere deelnemer van het workshop atelier ervaart dit ook zo. Of je nu met een groepje vriendinnen , collega’s of alleen wilt aansluiten, er is voor ieder wat wils.
Omdat alle materialen zijn inbegrepen bij de workshops kun je deelnemen zonder zorgen. Je hoeft niet van te voren je in allerlei bochten te wringen om de spulletjes bij elkaar te zoeken. Daar zorgen wij voor. Het enige wat je meebrengt is een goed humeur. Tijdens de workshop wordt er gezorgd voor iets te drinken en wat lekkers.

Inschrijven 
Alle workshops worden gepresenteerd op Facebook en Instagram maar ook in de winkel word hiervoor reclame gemaakt. Inschrijven is eenvoudig. Je kunt even bellen, mailen, appen of in de winkel langs komen. Geef hierbij aan met hoeveel personen je wilt komen en welk stuk je ( jullie) op welke datum wilt komen maken. Er kunnen per datum maximaal 10 mensen deelnemen.

Wellicht tot ziens bij Workshop atelier Achterom in Neeritter.

 

Contact details

Margarethastraat 12a
6014 AE  Ittervoort

E: info@bloomenblaad.nl
T: 0475-557683

F: /workshopatelier
I:  bloom_en_blaad

Scroll naar boven