Beeren groenteteelt Neer

Beeren Groenteteelt is een bedrijf dat vanaf 1941 op deze plek tuinbouwproducten teelt. Het is nu in handen van de derde generatie; Rob en Leontien Beeren.

Al jaren wordt asperge, gele en groene courgettes en Chinese kool geteeld. Sinds 2021 is gestart met de teelt van aardbeien. Deze worden net al de andere producten direct uit de volle grond geteeld. Hun passie is om met alle kennis en ervaring een goed product te leveren waarbij smaak en kwaliteit voorop staan. Sinds 2021 hebben ze beschikking over een Boerderij-automaat waar 7 dagen per week de eigen geteelde producten, aangevuld met agrarische streekproducten uit de regio gekocht kunnen worden. Nieuw is dat vanaf 2022 ook geschilde asperge wordt aangeboden, hiermee wordt ingespeeld op het gemak voor de consument.

De Boerderij-automaat is een gebruiksvriendelijke manier van winkelen waarbij de lokale ondernemer centraal staat. Dus een korte keten van regionale gezonde producten van dichtbij de boer, waardoor deze producten verser dan vers en tegen een scherpe prijs worden aangeboden.

Bij de automaat is uitsluitend te betalen met pin en contactloos ! Er is voldoende parkeerplaats aanwezig. Tevens is er ook een rustpunt om even te kunnen pauzeren tijdens een fiets- en wandeltocht.

We zien U graag terug bij de Boerderij-automaat.

Contact details

Beeren Groenteteelt
Leontien en Rob Beeren
Brumholt 4
6086 PW Neer
T. 06-50585527 of 06-20638887
E. mts.beeren@ziggo.nl

Scroll naar boven