Peeters Bike Totaal Heythuysen

Al sinds 2013 is Bike Totaal Peeters een begrip in de regio Heythuysen. Klanten rijden graag een stukje verder voor onze goede service. Zelfs vanuit Roermond, Panningen en Nederweert komen klanten naar Peeters Bike Totaal voor eerlijk advies en betrouwbaar vakmanschap. Deze klanten beoordelen de hoge servicelevel maar liefst met een 8,8!

Ben je een keer (op vakantie) in de buurt van Heythuysen? Dan ben je van harte welkom om een fiets te huren voor een fietstochtje door Nederland of zelfs België! Heythuysen toch iets te ver? Wij hebben ook een vestiging in Heel!

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn met je fietsvragen, biedt Peeters Totaal ook diverse andere services aan. Mocht je fiets bijvoorbeeld langdurig voor reparatie buiten gebruik zijn dan bieden wij je graag een leenfiets aan. Ook bij de aankoop van jouw fiets of e-bike wordt getracht je zo goed mogelijk te adviseren en te ontzorgen. Dit gebeurt bijvoorbeeld door betalen in termijnen aan te bieden en de beste fietsverzekeringen met je te bespreken.

Peeters Bike Totaal heeft een breed assortiment met o.a. Batavus, Sparta, Gazelle, RIH, Qwic en Dutch ID. Zo kun je proefrijden op diverse fietsen en e-bikes en is er voor ieder wat wils. Zelfs na een aankoop wordt gezorgd voor goede service met de gratis servicebus. Die rijdt rond van dinsdag t/m vrijdag van 14:30 tot 17:30.

Contact details

Peeters Bike Totaal
Stationsstraat 15
6093 Heythuysen

T. 0475 582341
E: info@peetersbiketotaal.nl

Scroll naar boven