Vakantiehuis de Vertoeverei in Hunsel

Grenzeloos genieten van een veelzijdige omgeving
Genieten in geuren en kleuren, omringd door natuur en de frisse buitenlucht in het hart van Limburg. Dicht bij onze buurlanden Duitsland en België, dat noemen we met recht Grenzeloos Genieten! Op slechts 5 km bent u al in België en op 15km ligt Duitsland. Wilt U fietsen, wandelen, shoppen, genieten van watersport, culinair genieten of lekker met de familie iets samen doen? Het kan allemaal bij ons in de buurt op een steenworp afstand in de meest veelzijdige omgeving van Nederland.

Dit is de VertoeverEi!
Onze naam zegt het al, we hebben een prachtige vakantiewoning waar veel te beleven is en waar het EI ook in terug te vinden is op veel vlakken. Dat heeft te maken met ons verleden. Als zoon van een pluimvee houder zat ik al vroeg tussen de eieren. Dit resulteert in een dubbele naam voor onze vakantiewoning en we zullen ervoor zorgen dat al snel na aankomst het EI in onze naam duidelijk wordt. Zo ontvangen alle gasten een een kEI leuk cadeau bij aankomst en kan er tijdens het verblijf tegenover de vakantiewoning verse EIeren worden gehaald bij Adams Pluimvee.

De VertoeverEi is een luxe vakantieboerderij in Hunsel, een klein kerkdorp in Midden-Limburg. Het huis is van alle gemakken voorzien zodat u zorgeloos kunt genieten. Een authentieke woning, die voorheen bestemd was als boerderij, omgetoverd tot een luxe woonboerderij. Binnen-en buitenfaciliteiten zoals een grote moderne keuken, twee prachtig afgewerkte badkamers, ruime woonkamers, 5 ruime 2-persoons slaapkamers, binnen en buiten een houtkachel en een ruim 13 meter overdekt buitengedeelte die voorzien is van een barbecue.

Wij ontvangen u met open armen en zorgen dat u het aan niets ontbreekt.

Contact details

Vakantiehuis De Vertoeverei
Weverstraat 4
6013 RA  Hunsel

E: info@devertoeverij.nl
T. 06-11205753

Scroll naar boven