Straoterhof boerderijcamping Haler

Kamperen op een boerderijcamping in het hart van Limburg
Vlakbij de Maas ligt deze camping met een lange traditie van gastvrijheid. Een geliefd en rustig plekje voor iedereen die met volle teugen wil genieten van het bourgondische leven.

Straoterhof Boerderijcamping is met een buitenzwembad en vele speeltoestellen ideaal voor gezinsvakanties. De kinderen zullen de zomer van hun leven hebben op de boerderij, veel nieuwe vriendjes maken en heel wat uren doorbrengen in het verwarmde buitenzwembad. Het zwembad wordt verwarmd met zonne-energie en biedt naast heerlijke verfrissing ook plezier en ontspanning. Daarnaast is er een speeltuin, tafeltennisspel en zijn er vele skelters die iedereen elk moment van de dag mag gebruiken. De kampeerplekken zijn ruim en goed onderhouden. Enkele van de grasvelden zijn beschut onder de bomen. Aansluiting op elektra is mogelijk.

Buiten het hoogseizoen is het met de vele omringende natuurgebieden de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandelvakanties. Straoterhof Boerderijcamping ligt te midden van bossen, akkers, weiden, beekdalen, houtwallen met een rijke flora en fauna.

Contact details

Straoterhof boerderijcamping
Hostertstraat 5
6012 RL Haler

T. 0495-551527
E. nfo@straoterhof.nl

Scroll naar boven