Sailcenter Limburg Ophoven (België)

Sailcenter Limburg biedt een plek waar mensen thuiskomen, rust en ruimte ervaren. Een plek waar je de kans krijgt om je, door middel van watersport en watersportbeleving, persoonlijk verder te ontwikkelen en met anderen te verbinden.

Bootverhuur
Je hoeft niet tot in je vakantie te wachten om even alles om je heen te vergeten. Ga een dagje het water op met je eigen sloep, motorboot, zeilboot, kampeervlot, roeiboot, kano, waterfiets of Sup board, heerlijk genieten in Limburg.

Zeilles
Zeilen geeft ontspanning door inspanning op het water. Ervaar de rust en ruimte maar ook de kracht van de wind en de natuur, tijdens jouw zeilles. Sailcenter Limburg geeft zeillessen aan volwassenen en kinderen, voor de sportieveling en de mens op zoek naar ruimte en rust. Je kunt hier leren zeilen, op ieder niveau en in verschillende disciplines.

Groepsactiviteiten
Ben je op zoek naar een unieke beleving voor jouw bedrijfsfeestje, trainingssessie, groepsuitje, vrijgezellenfeest of familie-uitje? Durf jij geblinddoekt het water op te gaan en te vertrouwen op je teamgenoten? Wie gaat er als vanzelfsprekend aan het roer staan en wie volgt? Ontdek het tijdens deze groepsuitstapjes (van 4-80 personen).

Bijzonder overnachten
Sailcenter Limburg biedt verschillende mogelijkheden om te overnachten zoals ons Treibgut vlot, met een zeilboot op het water of in ons chalet. Kamperen op het water, in alle rust en ruimte van de natuur. Het is ”back to basic” genieten op het water. Wil je iets meer luxe? Het Chalet is dan een mooi alternatief.

Contact details

Sailcenter Limburg
Maasdijk 1, Bus 2
3640 Ophoven / Kinrooi – België

E. info@sailcenterlimburg.com
T. +32–89–565 284 / +31 – (0)6–17158 043

Scroll naar boven