Camping Geelenhoof in Kelpen-Oler

Camping Geelenhoof biedt 100% Limburgse gastvrijheid

Gelegen in het hart van Midden-Limburg, in de sfeervolle regio Leudal, bevindt ANWB Charmecamping Camping Geelenhoof zich op een steenworp afstand van de Maasplassen. De centrale ligging maakt het mogelijk om binnen korte fietsafstand te genieten van een gevarieerd landschap, waar akkers, weilanden, bos, heide en water elkaar afwisselen. Naast de natuurpracht biedt Geelenhoof ook een scala aan dagactiviteiten, zowel binnen als buiten. Speciaal voor kinderen zijn er talloze leuke activiteiten op het terrein en in de nabije omgeving.
Beleef een heerlijke tijd op de camping. Voor jong en oud is er veel te beleven, spelen en ontspannen. Van leuke activiteiten tot een plons in het zwembad, Geelenhoof is voor iedereen!

Met een oppervlakte van 120m² beschik je over voldoende ruimte om je tent, caravan, camper of vouwwagen neer te zetten, omringd door de rust van de Limburgse natuur. De comfortplaats biedt de benodigde voorzieningen voor een aangename kampeervakantie tussen Weert en Roermond.

Geen eigen kampeermiddel? Geen enkel punt. Geelenhoof beschikt over diverse huuraccommodaties, zoals compleet ingerichte safaritenten, luxe chalets, tentlodge.

Geelenhoof is ook uitermate geschikt voor gezelschappen, zoals families, vrienden, collega’s, etc.. Diverse groepen kunnen terecht voor dagactiviteiten, maar ook overnachten als groep behoort tot de mogelijkheden.

Contact details

Camping Geelenhoof
Grathemerweg 16
6037 NR KELPEN-OLER

T. 0495-651858
E. info@geelenhoof.nl

F:/geelenhoof

Voor openingstijden kijk op de website

Scroll naar boven