Bed & Breakfast Den Engel in Neer

Den Engel is niet zomaar een Bed & Breakfast. Met zorg en aandacht toveren zij jouw verblijf om tot een blijvende herinneringen. Tot in ieder detail. Elke kamer heeft een eigen unieke sfeer. Met aandacht voor de natuur en betrokkenheid bij de lokale ondernemers maken zij zoveel mogelijk gebruik van heerlijke én eerlijke streekproducten. Zo staat er iedere ochtend een puur en gevarieerd ontbijt op het menu in een gezellige ontbijtkamer waar het oog ook wat te smullen heeft.

De B&B staat in een van de meest sfeervolle straatjes van Neer en is omgeven door natuurlijk schoon. De ene zijde biedt de machtige Maas, de andere zijde het aangrenzende Leudal met haar mooie bossen, heide en meanderende beekjes.

Er gaat niets boven de charme van het dorpsleven.
Maak een wandeling door het rustige centrum met haar overvloed aan historie. Maak kennis met lokale ondernemers, van de buurtsuper tot aan de knusse markt op het kerkplein. Ontmoet de dorpsbewoners en wordt welkom geheten in dit stukje bourgondisch paradijs. Er is altijd iets te doen in Neer dankzij het bruisende verenigingsleven. Er is altijd een excuus om samen te komen.

Zoals het gezegde luidt: “Gaer nao Naer”. Dat voel je wanneer je de gastvrijheid van dit prachtige dorp en de Bed & Breakfast hebt ervaren.
Deze gastvrijheid is niet alleen terug te vinden in de sfeervolle kamers of het gezellige, verse ontbijt. Neer biedt zoveel meer; ontdek het, voel het, ervaar het. Het begint al bij aankomst: Je rijdt over de door Napoleon aangelegen weg door het Limburgse land naar die ene afslag, aangeduid met het bordje ‘Den Engel’. Het voelt als ‘the middle of nowhere’, maar dat onderstreept des te meer de charme. Een slingerweg langs de oude Lindeboom brengt je naar dé plek. De lampjes branden uitnodigend en je krijgt een eerste glimp van het vroeg 19e-eeuws pand. Je valt even stil, bent sprakeloos en verheugt je op het hier mogen en kunnen zijn. Alleen dat al is bijzonder.

Welkom, bij den Engel!

 

Contact details

B&B Den Engel
Engelmanstraat 22
6086 BC Neer

T. 0475-204598
E. info@denengel.net

Scroll naar boven