B&B Linje

n oktober 2019 zijn de eigenaren verhuisd van Rotterdam naar het prachtige dorpje Ell, naar een mooie vrijstaande woning met vrij uitzicht en aan de rand van het dorp. Het starten van een B&B stond al langer op hun verlanglijstje. Met de verhuizing naar Ell konden ze dit realiseren.

De kamer, bereikbaar via eigen ingang en op de 1e etage, is voorzien van een 2 persoons boxspring, televisie, gezellige haard, lounchestoelen en eettafel. Op aanvraag is een extra bed beschikbaar. Een lekker bakje koffie of thee staat voor u klaar.

Op de kamer staan boeken, liggen diverse kaarten van de omgeving en er zijn gezelschapspellen. Ook kunt u gratis gebruik maken van de wifi. Bij mooi weer kunt u in de gastentuin vertoeven. De eigen badkamer is voorzien van wastafel, douchecabine, toilet en badjassen en bevindt zich op de gang. Shampoo en doucheschuim kunt u gratis gebruiken.

Uw fiets kunt u binnen zetten en elektrische fietsen kunnen gratis opgeladen worden. Voor het opladen van uw elektrisch auto (tegen vergoeding) is er een 3 fase (22Kw) laadpaal.

Het ontbijt met plaatselijke producten, de vrije uitloopeitjes en home-made jam, wordt geserveerd op uw kamer.

Contact details

B&B Linje
Antoniusstraat 30
6011 SE Ell

T.  06 23091968
E. info@bb-linje.nl

Scroll naar boven