Rondmeer Zorg – Terras in Heythuysen

” Bezoekers vanuit de natuur, rust en ruimte bewust maken van het behoud van de eigen omgeving door te zien, proeven, beleven en ervaren “, dat is het motto bij Rondmeer Zorg

Sinds 2011 zijn de activiteiten uitgebreid met een terras. Hier kunnen de gasten ( ook fietsers & wandelaars) even tot rust komen onder het genot van een kop koffie met een warme wafel en vruchtentopping. Bijna alles is samen met onze deelnemers gemaakt en van eigen bodem. Ook voor een eenvoudige lunch of een heerlijke ambachtelijke ijscoupe kun je op het terras terecht. Genieten van de ruimte en de stilte en voor kinderen ook volop ruimte om te spelen en ontdekken in de buitenlucht.

Wilt u Rondmeer Terras met een groep bezoeken, (meer dan 8 personen) dan vragen we u vriendelijk van te voren even te reserveren.

Vanaf zaterdag 1 april is het zorg-terras weer geopend! We zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 11.00- 16.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.30 uur. 

Startpunt activiteiten
Rondmeer Zorg – Terras biedt naast ons terras ook overige activiteiten voor bezoekers; Het is o.a. een sfeervol start en/of eindpunt van een wandeling of fietsroute. Of ga op schattentocht met de Geocache bij ons tegenover in het bos van de Asbroekerheide.

Laat je verrassen door onze ‘Back to Nature’ workshops of door een bezoekje aan onze pluk- en moestuin of onze dieren. Tevens worden er regelmatig groente, bloemen en kruiden verkocht in het winkeltje. Ook worden er huisgemaakte producten zoals jams en honing aangeboden. Lekker om thuis van te genieten of cadeau te geven.

Vergaderen
Zoek je een mooie natuurlijke vergader- of groepsruimte in het groen voor een bijeenkomst of activiteit met lunch- of wandelmogelijkheden?
Vraag ook eens naar de mogelijkheden.

Tot ziens bij Rondmeer!

Contact details

Rondmeer Zorg – Terras
Heide 3
6093 PA  Heythuysen

T: 0475-495604
E: info@rondmeer.nl

F: /Rondmeer-zorg

Scroll naar boven