Recreatiepark De Leistert

Ontdek het veelzijdigste vakantiepark van Limburg!
Comfortabel overnachten kan bij Recreatiepark de Leistert op verschillende manieren. Op het bungalowpark kun je slapen in bungalows van het hoogste niveau. Op camping de Leistert geniet je van het buitenleven op een kampeerplaats of in een van de kleurrijke of avontuurlijke verblijfsaccommodaties. Er is voor ieder wat wils!

Buitenhof de Leistert
Met haar moderne en in authentieke Limburgse boerderijstijl gebouwde vakantiebungalows is Buitenhof de Leistert een plaatje om te zien. Misschien wel het mooiste bungalowpark in Limburg!

Camping de Leistert
Met de titel ANWB Topcamping behoort het park tot de mooiste campings in Nederland èn Europa. Camping de Leistert is een kindvriendelijke 5 sterren camping in Limburg met een enorm aanbod aan parkfaciliteiten.

Lekker eten en drinken
In La Selva Food & Drinks, kun je heerlijk À la carte eten met buiten terras en speeltuinen voor de kinderen. Modern, hip en een beetje stoer… Een toegankelijk familierestaurant pur sang! Wilt u in Italiaanse sferen vertoeven, dan kunt u in het Italiaans groen lekker eten in Restaurant Via Verde.
Houdt u van tafelgrillen, dan kunt u terecht in restaurant Grillo. Lekker zelf grillen aan uw eigen tafel.
Maar heb je gewoon zin in iets ‘vet lekker’, dan kun je altijd een lekker frietje en snack nuttigen in Mr Friet.

La Selva Playground
Handig om te weten; restaurant La Selva grenst aan La Selva Playground, een indoor speeljungle én aan een grote buitenspeeltuin. Laat je kinderen dus nog even lekker klimmen en klauteren terwijl je wacht op al het lekkers uit de keuken.

Contact details

Recreatiepark De Leistert
Heldensedijk 5
6088 NT Roggel

E: info@leistert.nl
T: 0475-493030

Scroll naar boven