Grandcafé Bie de Tied Kelpen-Oler

Al voor het achtste jaar heten Tim Neijnens, Bas Suntjens en de rest van het team, je van harte welkom in het vernieuwende Grandcafé Bie de Tied. Genietend van een ijskoud speciaalbiertje op het zomerse terras of van een versgemalen koffie, kom je volledig tot rust. Jong en oud komen samen in dit sfeervolle dorpscafé van Kelpen-Oler.

Het aanbod is groot; om te borrelen of lunchen, te biljarten of darten, en een feest of partij te houden, ben je bij Bie de Tied op het juiste adres! Gedurende het hele jaar biedt Bie de Tied een uitgebreid activiteitenprogramma met cursussen, proeverijen, arrangementen, bandjes en een gave kermis en carnaval.

In de wintermaanden is de keuken geopend op vrijdag van 17:00 tot 20:00 uur en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 20:00 uur. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan via 0495-652600. Grandcafé Bie de Tied serveert diverse gerechten die men bij lunch en diner kan nuttigen. Op het zonnige terras of in het gezellige café kun je genieten van gerechten uit onze eigen keuken. De gerechten op onze menukaart veranderen geregeld

Stap binnen en laat je meenemen door de tijd!

Contact details

Grandcafé Bie de Tied
Grathemerweg 48
6037 RP Kelpen-Oler

T. 0495-652600
E. info@biedetied.nl

Scroll naar boven