Forellenvijver Heioord Neeritter

Sinds 1990 is Forellenvijver Heioord een visparadijs voor vissers, ontmoetingsplek voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers en unieke feestlocatie aan het water voor personeelsfeesten, familiefeestjes, reünies, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, trouwfeesten, babyshowers, bedrijfsuitjes en verenigingsactiviteiten.

Heeft u wel eens zin in iets anders ? Niet zomaar een dagje er tussenuit, maar iets nieuws, iets verrassends ? De dagelijkse sleur doorbreken, op zoek naar avontuur, maar ook ontspanning ? Kom dan naar “Forellenvijver Heioord”, Watersport en dagrecreatie in een prachtige natuur in Neeritter.

U kunt heerlijk vliegvissen (vissen met een vlieghengel), individueel- en in groepsverband vissen.

Forellenvijver Heioord heeft een gezellig ingericht café met diverse terrassen gelegen in het groen, zandbak voor de kinderen en ruime parkeergelegenheid. Als het weer het ook maar even toelaat kunt u vertoeven op een van de terrassen met uitzicht over de vijvers. Daarnaast kunt u ook van het uitzicht genieten in ons café. Dagelijks zijn er verse vlaai en heerlijke bieren en speciaalbieren van het vat. Ook kunt u terecht voor een kleine maaltijd zoals een hamburger, tosti of hotdog, heerlijke ijscoupes en meer …

Uiteraard mag de gerookte forel met broodje en aardappelsalade niet ontbreken; de specialiteit van het huis!

Contact details

Forellenvijver Heioord
Rutjensstraat 6
6015 RE Neeritter

T. 0475-566609
E. info@heioord.com

Scroll naar boven