Café Tonvannebekker Roggel

In 1980 zegt Ton zijn baan als reclametekenaar op, om per 1 januari 1981 het café over te nemen van zijn ouders. Lies en Harrie (de Kunnebekker) hadden dit café al sinds 1967 onder de naam “De Oude Tramhalte”. Maar de meeste mensen noemden het café toen al “de Bekker”. Dus de naam voor Ton zijn café was snel gevonden : Tonvannebekker. Per 1 januari 1994 kwam Gemma in de zaak en werd de huidige VOF opgericht.

Het café is iedere dag geopend en biedt onderdak aan diverse verenigingen. In het café komen gasten van alle leeftijden. Om gezellig te kletsen, na een repetitie of vergadering, na het sporten, of om een kaartje te leggen. In het buitenseizoen is er ook een gezellig terras waar het goed toeven is. Tonvannebekker staat bekend om het grote assortiment Italiaanse wijnen. Deze wijnen zijn van de Cantina di Custoza uit de provincie Veneto in Noord-Italië. Dit wijngebied ligt ten zuiden van het Gardameer, richting Verona. Alle wijnen zijn ook per fles of per doos te koop voor als U thuis ook van deze heerlijke wijnen wilt genieten. Tevens worden mooie wijn-verpakkingen aangeboden om er een mooi kado van te maken.

Indoor handboogschieten
In de winter van 1984/85 is er een zaaltje met handboogbanen bijgebouwd voor Handboogvereniging “Ons Genoegen”. De leden beoefenen hun sport op dinsdagavond, donderdagavond en zondagmorgen. In dit zaaltje vinden ook de repetities plaats van 2 zangkoren. Ongeveer 1 keer per maand worden live concerten georganiseerd. Muziekbandjes (meestal uit de regio) treden dan op in het zaaltje. Verder is deze ruimte erg geschikt voor familiefeestjes, verjaardagen, reunie’s e.d. Ook kunnen er vergaderingen gehouden worden. Voor vergaderingen tot 15 personen is er nog een aparte vergaderruimte beschikbaar.

Ook bestaat er de mogelijkheid om als amateur eens te komen handboog- schieten.

Contact details

Café Tonvannebekker
Kerkveldweg 1
6088 ED, Roggel

T. 0475-491450 /06-48500989
E. cafe@tonvannebekker.nl

Scroll naar boven