Bakkerij ’t Mikpuntj, Baexem

Bakkerij ’t Mikpuntj is de ambachtelijke bakker van Leudal. Met een breed aanbod ambachtelijk gebakken broden, luxe vlaai en andere lekkernijen staan wij 6 dagen per week met een glimlach voor u klaar.

Bakkerij ‘t Mikpuntj, met vestigingen in Baexem en Heythuysen, is sinds 2015 een vaste waarde in het winkelaanbod van Leudal. Het nog jonge ondernemersduo Jeroen Kessels en Jacqueline kusters hebben in de nog korte tijd samen met hun team een ambachtelijke brood- en banketbakkerij opgebouwd, die staat voor kwaliteit en beleving.

“Onze producten ruiken lekker, zien er goed uit en smaken heerlijk. Ons doel is om een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding te bieden met een breed assortiment van diverse soorten brood, broodjes, vlaaien en gebak. Wij zien onze klanten dan ook meer als gast. Zo heten we ze ook welkom in onze winkels. We willen ze graag inspireren en informeren, helpen bij vragen en natuurlijk laten genieten van al het lekkers. Tevreden klanten, daar doen we het uiteindelijk voor.”

Contact details

Bakkerij ’t Mikpuntj
Kloosterstraat 13a
6093 CT Heythuysen

T. 0475-491272
E. Bestelling@mikpuntj.nl

Scroll naar boven