Atelier Leudal in Heythuysen

Teken- en schilderschool

In de teken- en schilderschool Atelier Leudal van Trudy Frenken kan jong en oud op een informele manier in een educatieve omgeving bezig zijn met Kunst.
Niet alleen met penseel, potlood en krijt, maar ook met woord en beeld.

Het Atelier

Atelier Leudal biedt cursussen en (familie-)workshops aan voor jong en oud.
Door middel van workshops en cursussen tekenen en schilderen leer je meer over technieken, materialen en meer. Laat je creatieve geest dus los en kijk snel bij het aanbod op de website.
Ook vinden er exposities van werken van cursisten en docent plaats, worden er kunstfilmavonden en excursies georganiseerd.

Atelier Leudal Shop

Naast cursussen, workshops of een excursie kun je bij Atelier Leudal ook terecht voor schildersmaterialen. Wij kopen rechtstreeks in bij o.a. Royal Talens. Dit houdt in dat we kwaliteitsproducten leveren.
Denk maar aan de acrylverf Amsterdam Standaard of Expert, Amsterdam Creation, acrylinkt van Amsterdam, olieverf Van Gogh, Rembrandt of watervermengbare olieverf zoals Cobra, aquarelverf Van Gogh, pastelkrijt Rembrandt, Sakura producten zoals Pigma Micron fineliner, Bruijnzeel Design (kleur, pastel en aquarel en andere potloden) en ondergronden (schilderdoeken) of papier van o.a. Canson (schets- teken-pastel- en acryl- en olieverfpapier). Je kunt in de winkel terecht, maar je kunt ook online bestellen via de website.

Contact details

Atelier Leudal
Dorpstraat 65B
6093 EB Heythuysen

T. 06-53978190
E. info@atelier-leudal.nl

Scroll naar boven