Activiteitencentrum Geelenhoof in Kelpen-Oler

Is het dit jaar jouw beurt om de familiedag, vriendenuitje of bedrijfsfeest te organiseren en wil je er een onvergetelijke dag van maken? Dan ben je bij activiteitencentrum Geelenhoof aan het juiste adres! Het bedenken van een leuke activiteit is alvast getackeld!
Geelenhoof beschikt over een volledig uitgerust activiteitencentrum. Geschikt voor onder andere teambuilding activiteiten, personeelsuitjes / bedrijfsuitjes, verenigingen, familiefeesten, bruiloften en vrijgezellenfeesten. Steeds meer families zoeken elk jaar een moment waarop iedereen met elkaar en van elkaar kan genieten. Het is een leuke dag waarbij de hele familie bij elkaar komt om elkaar weer te zien en gezellig bij te praten. Geschikt voor alle leeftijden en mensen slechter ter been. Want opa en oma horen er natuurlijk bij.

Bij Geelenhoof geen elektronisch geweld maar ouderwetse Hollandse spellen. Of een sportieve activiteit met de voeten in de klei. Iedereen kent ze en heeft er vaak leuke herinneringen aan. U kunt kiezen voor 1 activiteit, een dagdeel of een ‘all inclusive’ verzorgde dag met alles er op en eraan op één geschikte locatie. Eventueel met buffet, BBQ of complete feestavond in onze partyzaal. Geelenhoof ligt centraal in Midden-Limburg nabij de A2 en daardoor voor iedereen goed bereikbaar. Parkeren is bij ons gratis! Voor familieleden die van veraf komen, kunnen ook bij ons een overnachting boeken. Wel zo relaxt.

Kinderen kunnen gedurende de dag zich ook vermaken in de speeltuin of overdekte speeltuin. En ook een ritje op een pony behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van een kijkje in een cockpit van een echt vliegtuig? Het kan allemaal!  Bij Geelenhoof kun je zelf je dag samenstellen. Je kiest dan zelf de onderdelen die je leuk vindt voor je gezelschap. Keuze uit onder andere: boerenweigolf, voetgolf, fietstrein, E-choppertochten, tandemtocht, handboogschieten, luchtwapen schieten, boerendart, minigolf (overdekt), Oud Hollandse spellencircuit, wedstrijdparcours, excursies, beugelen (indoor), pubkwis en een binnen- en buitenspeeltuin.

Contact details

Activiteitencentrum Geelenhoof
Grathemerweg 16
6037 NR KELPEN-OLER

T. 0495-651858
E. info@geelenhoof.nl

F:/geelenhoof

Scroll naar boven