Datum

01 december 2021 - 31 december 2022
Nu bezig...

Tijd

08:00 - 18:00

Met Lotje op speurtocht door Het Leudal

Een Lotje Smartphone Speurtocht is avontuurlijke buitenbeleving speciaal voor gezinnen met kinderen van 6-12 jaar. Een gezinsactiviteit die je je gasten het hele jaar door kunt aanbieden, zónder inzet van personeel. Geschikt voor vakantieparken, campings, kindvriendelijke horeca en bezoekerscentra. Met een Lotje Speurtocht geef je je gasten een unieke rondleiding door de natuur die als een magneet werkt voor de grote doelgroep van gezinnen met kinderen..

De afgelopen jaren namen de deelnemersaantallen toe, maar sinds corona is het geëxplodeerd! Gezinnen hebben massaal ontdekt hoe leuk het is om met een Lotje Speurtocht een streek te ontdekken. En het blijft niet bij één speurtocht. Uit de enthousiaste reacties, mailtjes, foto’s, social media posts en beoordelingen blijkt dat veel gezinnen méérdere Lotje Speurtochten doen. En dat gaat niet vervelen, want elke Lotje Speurtocht is weer anders.

Lotje vertelt over boeiende planten en dieren die je kunt tegenkomen, zoals het vleesetende plantje zonnedauw, gagel waar ze bier van maakten of de ‘Big 5’ en hoe je die het best kunt spotten. Ook krijg je geheimpjes te horen, zoals waarom de boswachter steeds die roze waterlelies uit het water vist! En dat het roostertje bij de uitgang van het park de wilde zwijnen zou moeten tegenhouden… maar dat dus niet doet!

De tocht in het Leudal kan worden gedownload via de speciale app. Klik hier. 

Scroll naar top