Restaurant Lu & Na, barbecue met passie

Welkom bij Lu & Na, een plek vol vuur, passie en gastvrijheid.
Na jarenlange ondernemerservaring komt hier alles voor de beide ondernemers samen. In dit restaurant proef en voel je de liefde voor de houtskoolbarbecue, Napolitaanse pizza en met een wereldse blik. De roots van de eigenaren liggen in Armenië, een basis voor onze gastvrije benadering en de pure gerechten. Maar ook onze gerenommeerde chef en pizzabakker uit Italië leveren een belangrijke bijdrage aan de ambachtelijke smaakbeleving.

Bij Lu&Na werken we intuïtief met vuur… De keuken wordt volledig aangedreven door houtvuur, alles wordt live klaargemaakt. We verbranden dagelijks verschillende hout- en houtskoolsoorten om onze bereidingen zo authentiek mogelijk te houden. Terug in de tijd toen er nog geen stroom en gas was. Onze keuken is open, waardoor onze gasten een duidelijk zicht hebben op de actie in de keuken met zicht op de barbecue en de Na- politaanse houtoven. Het is belangrijk voor ons om gasten mee te nemen in onze wereld. Om ze te laten zien hoe eenvoudig koken kan zijn en hoe goede, eenvoudige ingrediën- ten geweldig kunnen worden wanneer ze worden gebarbecued boven een houtvuur. Ons team is gefascineerd door vuur; ons doel is om mensen een andere eetervaring te bieden dan in de rest van Nederland. Het Lu&Na principe is emotie, ziel. Team Lu&Na is ontstaan puur op karakter, puur met de juiste mensen op de juiste plekken.

En mocht u zich afvragen waar de naam Lu & Na vandaan komt? Die komt van Luizy en Nancy, onze allergrootste rijkdom, onze dochters.

Tot snel Arman & Anahit!

Contact details

Lu & Na Woodstone Barbecue
Grathemerweg 15
6037 NP Kelpen-Oler

T. 0495-630864
E. info@aabbq.nl

Scroll naar boven